• Żywienie w chorobie nowotworowej

89.00 -14% 76.58
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
89
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2 - 5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Kurier DHL 19.7
Dostępność Mało
ISBN 9788320063271

W publikacji zaprezentowano zagadnienia dotyczące postępowania dietetycznego u pacjentów poddawanych terapiom onkologicznym. Autorami są praktycy, którzy na co dzień zajmują się opieką nad chorymi leczonymi onkologicznie. W tym kompleksowym, specjalistycznym opracowaniu przedstawiono najważniejsze zagadnienia dotyczące żywienia w chorobie nowotworowej, m.in. rolę dietetyka, zasady racjonalnego odżywiania w chorobie nowotworowej, wpływ leczenia chirurgicznego i radioterapii na żywienie pacjentów, znaczenie diet w trakcie leczenia onkologicznego oraz wzbogacenie ich doustnymi suplementami pokarmowymi, mity i stereotypy żywieniowe. Publikacja będzie przydatna dla pielęgniarek, dietetyków i innych członków zespołu terapeutycznego.

  • Autorzy: Koper Krzysztof Jan
  • Format: 16.5x23.5cm
  • ISBN: 9788320063271
  • Objętość: 160
  • Oprawa: Miękka
  • Rok wydania: 2021
  • Wydawca: PZWL

Dane producenta

WYDAWNICTWO NAUKOWE PWN SPÓŁKA AKCYJNA
GOTTLIEBA DAIMLERA 2
02-460 Warszawa
Poland

226954504
dyrektywa@pwn.pl

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.