• Żywienie w chorobach serca

209,00 zł -14% 179,82 zł
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
209,00 zł
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2 - 5 dni roboczych
Cena przesyłki 12,00 zł
Paczkomaty InPost 12,00 zł
InPost Kurier 14,00 zł
Kurier DHL 19,70 zł
Dostępność Średnia dostępność
ISBN 9788301223342

Choroby układu krążenia (ChUK) są dla współczesnego świata ważnym wyzwaniem zdrowotnym. Są najważniejszą przyczyną zgonów w krajach rozwiniętych. Oddajemy do rąk czytelników jedną z pierwszych na polskim rynku wydawniczym książkę kompleksowo traktującą o żywieniu osób z chorobami serca i naczyń. W książce poruszono szereg ważnych zagadnień, w tym zaprezentowano najbardziej wartościowe diety zalecane pacjentom z chorobami serca. Złożony z wybitnych osób ze świata dietetyki, pielęgniarstwa, farmacji i medycyny, będących autorytetami w swoich dziedzinach, zespół autorski daje gwarancję rzetelnego podejścia do omawianych zagadnień. Zapewnia także wysoką jakość merytoryczną prezentowanych poglądów i rekomendacji. Połączenie szerokiej wiedzy z doświadczeniem klinicznym gwarantuje czytelnikom wysoką jakość podręcznika. Mamy nadzieję, że przedstawione informacje, porady i rekomendacje okażą się wartościowe i będą wykorzystywane w codziennej praktyce. Książkę kierujemy zarówno do dietetyków, specjalistów różnych dziedzin medycyny, jak również adeptów nauk medycznych, którzy poszukują wiarygodnej wiedzy uznanych ekspertów w tej tematyce.

  • Autorzy: Czapla Michał, Jankowski Piotr
  • Format: 15.0x23.5cm
  • ISBN: 9788301223342
  • Objętość: 600
  • Oprawa: Miękka
  • Rok wydania: 2022
  • Wydawca: PZWL

Dane producenta

WYDAWNICTWO NAUKOWE PWN SPÓŁKA AKCYJNA
GOTTLIEBA DAIMLERA 2
02-460 Warszawa
Poland

226954504
dyrektywa@pwn.pl

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.