Żywienie

ISBN: 9788320041514
Dostępność: Duża dostępność
Maksymalna ilość dla możliwych parametrów produktu została osiągnięta.
Wydawca:
Wysyłka w ciągu:3 - 5 dni roboczych
Cena przesyłki: 12
Paczkomaty InPost:
12
InPost Kurier:
13
Poczta Polska:
14
Kurier DPD:
15.5
Cena: 134.48
-15%
Stara cena: 159.00
Ilość (szt.):
Udostępnij:

Nowoczesny podręcznik, w którym w zwięzły sposób przedstawiono najważniejsze aspekty związane z żywieniem człowieka we wszystkich etapach życia. Wiedza w nim zawarta obejmuje problematykę żywienia przedstawioną z perspektywy fizjologa, biologa molekularnego oraz dietetyka. W publikacji przedstawiono wiadomości teoretyczne z zakresu fizjologii i patofizjologii żywienia, podstawowe zalecenia dotyczące prewencji pierwotnej i wtórnej schorzeń nieinterwencyjnych dietozależnych oraz podstawową wiedzę umożliwiającą udzielenie kompetentnych porad dietetycznych osobom zdrowym w różnych stanach fizjologicznych i pacjentom z różnymi jednostkami chorobowymi. Podręcznik adresowany jest przede wszystkim do studentów kierunku żywienie człowieka uczelni medycznych i rolniczych oraz instytutów zdrowia publicznego. Będzie także przydatny dla dietetyków, lekarzy i pielęgniarek.

  • Autorzy: Langley-Evans Simon
  • Format: 20.5x28.5cm
  • ISBN: 9788320041514
  • Objętość: 280
  • Oprawa: Miękka
  • Rok wydania: 2014
  • Rok wydania: 2016
  • Wydawca: PZWL
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Komentarze i opinie mogą dodawać tylko zalogowani Klienci.
Sklep internetowy na oprogramowaniu Sky-Shop.pl SKY-SHOP Sklep internetowy
Proszę czekać ...

Informacja

Zalogowano poprawnie

Produkt został dodany do koszyka

Do Twojego koszyka została dodana wybrana ilość sztuk produktu. Podczas realizacji zamówienia będzie można ją zmienić.

Szczegółowa zawartość koszyka znajduje się u góry strony pod ikoną koszyka.

Informacja

Produkt został dodany do przechowalni