-
Koszyk jest pusty
-
x
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty -
-
Koszyk jest pusty
-
x
-
Książki medyczne
- LEK Podręczniki
- LDEK Podręczniki
- Podręczniki medyczne
- Książki weterynaryjne
-
Psychologia
- Medycyna estetyczna
- Prawo medyczne
- Dla kandydatów na AM
- Kosmetologia
- Historia medycyny
- Słowniki/Encyklopedie medyczne
- Zwierzęta domowe
- Książki anglojęzyczne
- Poradniki dla pacjentów
- Dieta/Żywienie
- Komplety
- Anatomia - Promocje
-
Williams. Podstawy żywienia i dietoterapia
| Wpisz swój e-mail |
| Wysyłka w ciągu | 3 dni robocze | ||||||
| Cena przesyłki |
13.5
|
||||||
| Dostępność |
Brak towaru
|
| Kod kreskowy | |
| EAN | 9788368527193 |
- Opis
- Informacje dot. bezpieczeństwa
- Opinie i oceny (0)
Żywienie jest dynamicznie i stale rozwijającą się dyscypliną. Czynnikami istotnie zmieniającymi jej oblicze są m.in. badania naukowe o żywieniu człowieka, nowe wzorce żywieniowe, wpływające na zmianę potrzeb opieki zdrowotnej oraz opinia publiczna, coraz bardziej świadoma znaczenia promocji zdrowia i roli żywienia. Pacjenci poszukują możliwości samodzielnego zaangażowania się w troskę o własne zdrowie, a integralną częścią takiej opieki zdrowotnej jest prawidłowe i zbilansowane żywienie. Williams. Podstawy żywienia i dietoterapia to publikacja uwzględniająca te zmiany. W podręczniku przedstawiono naukowe zasady żywienia oraz ich praktyczne zastosowania w opiece skoncentrowanej na pacjencie. Celem autorów było opracowanie książki odpowiadającej współczesnym potrzebom, zawierającej zaktualizowane treści, odzwierciedlające najnowszą dostępną literaturę naukową oraz wychodzącej naprzeciw oczekiwaniom i zmieniającym się potrzebom studentów, wykładowców i lekarzy podstawowej opieki zdrowotnej. Intencją autorów było również to, aby osoby zajmujące się opieką zdrowotną z należytą ostrożnością podchodziły do nowych informacji żywieniowych i pytań dotyczących żywienia, zadawanych przez ich coraz bardziej zróżnicowanych klientów i pacjentów; oraz aby kontakt i komunikacja z profesjonalistami w dziedzinie żywienia pomogły zbudować silne podejście zespołowe do klinicznych problemów żywieniowych w opiece nad pacjentem.
- Autorzy: Nix S.
- Redakcja: Gajewska D.
- Oprawa: Miękka
- Wydawca: Edra Urban & Partner
- Objętość: 575
- Tłumacze: EDRA
- Rok wydania: 2025
- Format: 13.5x26.5cm
- ISBN: 9788368527193
Dane producenta
Edra Urban & Partner Sp. z o.o.
Kościuszki 29
50-011 Wrocław
Poland
71 330 61 89
biuro@edraurban.pl
- Produkty podobne
- Ostatnio oglądane produkty
- Inni Klienci kupili również
77.95
56.63
225.75
83.16
33.60
- Polecamy
- Nowości
- Bestsellery
- Wyprzedaże
91.69
37.80
111.75
42.00
58.50
40.50
42.40
40.00
132.98
238.06
85.75
114.16
184.67
231.07
60.50
131.87
184.00
52.00
264.88
159.00
43.20
64.35
212.50
31.28
27.60
80.96
30.36
31.85
33.12
64.35