-
Koszyk jest pusty
-
x
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty -
-
Koszyk jest pusty
-
x
-
Książki medyczne
- LEK Podręczniki
- LDEK Podręczniki
- Podręczniki medyczne
- Książki weterynaryjne
-
Psychologia
- Medycyna estetyczna
- Prawo medyczne
- Dla kandydatów na AM
- Kosmetologia
- Historia medycyny
- Słowniki/Encyklopedie medyczne
- Zwierzęta domowe
- Książki anglojęzyczne
- Poradniki dla pacjentów
- Dieta/Żywienie
- Komplety
- Anatomia - Promocje
-
Williams. Podstawy żywienia i dietoterapia
| Wpisz swój e-mail |
| Wysyłka w ciągu | 3 dni robocze | ||||||
| Cena przesyłki |
13.5
|
||||||
| Dostępność |
Brak towaru
|
| Kod kreskowy | |
| EAN | 9788368527193 |
- Opis
- Informacje dot. bezpieczeństwa
- Opinie i oceny (0)
Żywienie jest dynamicznie i stale rozwijającą się dyscypliną. Czynnikami istotnie zmieniającymi jej oblicze są m.in. badania naukowe o żywieniu człowieka, nowe wzorce żywieniowe, wpływające na zmianę potrzeb opieki zdrowotnej oraz opinia publiczna, coraz bardziej świadoma znaczenia promocji zdrowia i roli żywienia. Pacjenci poszukują możliwości samodzielnego zaangażowania się w troskę o własne zdrowie, a integralną częścią takiej opieki zdrowotnej jest prawidłowe i zbilansowane żywienie. Williams. Podstawy żywienia i dietoterapia to publikacja uwzględniająca te zmiany. W podręczniku przedstawiono naukowe zasady żywienia oraz ich praktyczne zastosowania w opiece skoncentrowanej na pacjencie. Celem autorów było opracowanie książki odpowiadającej współczesnym potrzebom, zawierającej zaktualizowane treści, odzwierciedlające najnowszą dostępną literaturę naukową oraz wychodzącej naprzeciw oczekiwaniom i zmieniającym się potrzebom studentów, wykładowców i lekarzy podstawowej opieki zdrowotnej. Intencją autorów było również to, aby osoby zajmujące się opieką zdrowotną z należytą ostrożnością podchodziły do nowych informacji żywieniowych i pytań dotyczących żywienia, zadawanych przez ich coraz bardziej zróżnicowanych klientów i pacjentów; oraz aby kontakt i komunikacja z profesjonalistami w dziedzinie żywienia pomogły zbudować silne podejście zespołowe do klinicznych problemów żywieniowych w opiece nad pacjentem.
- Autorzy: Nix S.
- Redakcja: Gajewska D.
- Oprawa: Miękka
- Wydawca: Edra Urban & Partner
- Objętość: 575
- Tłumacze: EDRA
- Rok wydania: 2025
- Format: 13.5x26.5cm
- ISBN: 9788368527193
Dane producenta
Edra Urban & Partner Sp. z o.o.
Kościuszki 29
50-011 Wrocław
Poland
71 330 61 89
biuro@edraurban.pl
- Produkty podobne
- Ostatnio oglądane produkty
- Inni Klienci kupili również
75.60
56.63
225.75
83.16
33.60
- Polecamy
- Nowości
- Bestsellery
- Wyprzedaże
93.60
37.80
42.00
58.50
40.50
42.40
40.00
39.60
128.14
238.06
85.75
114.16
179.10
224.10
60.50
131.87
52.00
264.88
159.00
43.20
64.35
212.50
31.28
27.60
80.96
30.36
31.85
33.12
64.35