• Toksykologia żywności

25.00 -16% 21.00
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
22.25
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni robocze
Cena przesyłki 13.5
Paczkomaty InPost 13.5
InPost Kurier 17
Kurier DHL 19.7
Dostępność Mało
ISBN 8387340553

Toksykologia żywności. Książka zawiera popularną, ale w pełni naukowo udokumentowaną prezentację współczesnej wiedzy na temat skażeń biologicznych i zanieczyszczeń chemicznych żywności, którą codziennie spożywamy. Jest to praktyczny poradnik dla tych wszystkich, którzy pragną uniknąć niebezpieczeństw na jakie wystawia nas inżynieria genetyczna, uprzemysłowione rolnictwo, zaawansowane technologie przetwórstwa i przechowywania, masowa sprzedaż i agresywny marketing.

Stefan Ball. Wydanie I, format A-5 oprawa miękka. Wydawca Medyk Sp. z o. o.

Dane producenta

Wydawnictwo MEDYK
Człuchowska 66
01-360 Warszawa
Poland

poczta@medyk.com.pl

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.