Techniki pracy ze zwierzętami użytkowymi

ISBN: 9788320050240
Dostępność: Duża dostępność
Maksymalna ilość dla możliwych parametrów produktu została osiągnięta.
Wydawca:
Wysyłka w ciągu:3 - 5 dni roboczych
Cena przesyłki: 12
Paczkomaty InPost:
12
InPost Kurier:
13
Poczta Polska:
14
Kurier DPD:
15.5
Cena: 92.18
-15%
Stara cena: 109.00
Ilość (szt.):
Udostępnij:

Publikacja przygotowana przez doświadczonych lekarzy weterynarii. Masz możliwość skorzystania z ich wieloletniego doświadczenia. W podręczniku znajdziesz niezbędne wiadomości, które z pewnością wykorzystasz w swojej praktyce zawodowej. · Uważna obserwacja chorego zwierzęcia: Na co zwracać uwagę? Kiedy powinien ci się włączyć dzwonek alarmowy? Jak interpretować wyniki? · Klasyczne kompetencje: techniki badania, drobne zabiegi chirurgiczne, pomoc porodowa i postępowanie w nagłych wypadkach. · Umiejętność racjonalnego prowadzenia opieki nad stadem: Dla specjalisty zajmującego się zwierzętami użytkowymi jest absolutną podstawą. Dzięki zawartym w książce wskazówkom i zaleceniom unikniesz pułapek i staniesz się prawdziwym fachowcem w opiece nad bydłem, świniami, owcami i kozami. A ponadto: sugestie dotyczące wyposażenia samochodu służbowego i wykorzystywanego sprzętu, rady na temat komunikacji z klientem oraz relacji ze współpracownikami i pracodawcą.

  • Autorzy: Buer Hubert, Palzer Andreas
  • Format: 12.0x19.0cm
  • ISBN: 9788320050240
  • Objętość: 348
  • Oprawa: Miękka
  • Rok wydania: 2016
  • Tłumacze: Czajkowska-Błaziak Anna
  • Wydawca: PZWL
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Komentarze i opinie mogą dodawać tylko zalogowani Klienci.
Sklep internetowy na oprogramowaniu Sky-Shop.pl SKY-SHOP Sklep internetowy
Proszę czekać ...

Informacja

Zalogowano poprawnie

Produkt został dodany do koszyka

Do Twojego koszyka została dodana wybrana ilość sztuk produktu. Podczas realizacji zamówienia będzie można ją zmienić.

Szczegółowa zawartość koszyka znajduje się u góry strony pod ikoną koszyka.

Informacja

Produkt został dodany do przechowalni