• Produkty pszczele w leczeniu chorób serca i układu krążenia

Brak towaru
25.00 -21% 19.83
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
19.83
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 3 dni robocze
Cena przesyłki 13.5
Paczkomaty InPost 13.5
InPost Kurier 17
Kurier DHL 19.7
Dostępność Brak towaru

„Produkty pszczele w leczeniu chorób serca i układu krążenia" to kolejna - po „Produktach pszczelich w trudnych do leczenia chorobach dermatologicznych" - książka autorstwa prof. Bogdana Kędzi i mgr Elżbiety Hołdernej-Kędzi dotycząca właściwości i możliwości wykorzystania produktów pszczelich. W książce autorzy skupili się na prozdrowotnych właściwościach miodu, mleczka pszczelego, pyłku kwiatowego, pierzgi, propolisu i jadu pszczelego w leczeniu schorzeń związanych z układem krążenia i sercem, takich jak niewydolność serca, miażdżyca tętnic, choroba niedokrwienna serca czy nadciśnienie tętnicze.

  • Autorzy: Hołderna-Kędzia Elżbieta
  • ISBN: 9788362993123
  • Objętość: 92
  • Oprawa: Miękka
  • Rok wydania: 2018
  • Wydawca: Borgis

Dane producenta

Borgis Sp. z o.o.
Ekologiczna 8 lok. 103
02-798 Warszawa
Poland

wydawnictwo@borgis.pl

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.